Kategóriák: DorogHírekSport

Toborzót tartottak a dorogi birkózók

A Dorogi Nehézatlétikai Club birkózó szakosztálya a múlt héten toborzót tartott a dorogi általános iskolák alsó tagozatos diákjai számára.

Hétfőn a Dorogi Sportcsarnok Bacsa Ferenc termében a Petőfi iskola kisdiákjai számára tartottak bemutató foglalkozást a birkózó palánták. Kedden a Zrínyi iskolába, szerdán pedig az Eötvös iskolába látogattak el birkózóink és népszerűsítették a sportágat.
Aki kedvet kapott a birkózáshoz, ne habozzon!

Gyere Te is birkózni, légy tagja egy szuper csapatnak!

A Dorogi Nehézatlétikai Club várja vissza azokat a gyerekeket, akik szüneteltették az edzéseket, de természetesen új jelentkezőket is szeretnénekk toborozni. Ezért a Dorogi Nehézatlétikai Club akrobatikus elemekre épülő játékos birkózó sport tanfolyamot indít a Dorogi Sportcsarnok Bacsa Ferenc termében, ahová fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várják.

Mi az, amit ettől a sportágtól kaphatsz? Erősebb, ügyesebb, vagányabb leszel nemcsak a szőnyegen, de az élet minden területén, és egy vidám összetartó csapat tagja lehetsz!

Edzések ideje és helye:
Dorogi Sportcsarnok, Bacsa Ferenc terem
Kedd: 15:30-16:30 óráig
Csütörtök: 15:30-16:30 óráig

Tagdíj 5 000Ft/fő/hó, testvérenként 3 000Ft/fő/hó. Az első 2 hétben nem kell tagdíjat fizetni azért, hogy kipróbálhassa az edzéseket minden sportolni vágyó fiatal.

Edzéseken a gyerekek az iskolai tornaórán használt sportfelszerelést viseljék (benti tornacipő, rövidnadrág, póló).

Beiratkozás az edzések ideje alatt vagy edzőknél is lehetséges:
Edző: Knyaskó Máté Telefon: +36 30 568 71 38
Edző: Árvai Márk Telefon: +36 20 249 0148