Kategóriák: DorogEsztergomHírek

Vásárlói kezébe adja a döntést a Tesco

Mai naptól egészen 2019. február 17-éig, térségünkben, a 46-os körzetben, egy esztergomi, egy pilisjászfalui és egy pátyi projektet támogathatunk szavazatainkkal az „Ön választ, mi segítünk” programban.

A vásárlás után kapott zsetonjainkat az esztergomi és a budakeszi hipermarketben, a dorogi szupermarketben, illetve a pátyi expresszben adhatjuk le! Körzetenként a legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400, a második 200, a harmadik pedig 100 000 forint támogatást kap a projekt megvalósításához.

Zsetonjainkkal az alábbi projekteket támogathatjuk a 46-os körzetben:

  • Esztergom – Határtalan Szív Alapítvány – Családi nap az egészség jegyében.
  • Pilisjászfalu – Pilisjászfalui Faluszépítő és Kulturális Egyesület – „Vonatos” játszótér felújítása Pilisjászfalun.
  • Páty – Katakomba Művészeti Műhely Alapítvány – Never Give Up Gospel kórus – a hit és a szeretet üzenete.

A program aktuális szakaszában 2019. január 21. és február 17. között a vásárlók minden vásárlást követően egy darab zsetont kapnak a pénztáraknál. Szavazatukat az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon, a számukra legkedvesebb kezdeményezéshez bedobott zsetonnal adhatják le. Az érdeklődők a zsetongyűjtő pontokon az adott körzetben továbbjutó helyi szervezetekről és kezdeményezéseikről is találnak információt, illetve a program weboldalán (http://www.tesco.hu/kozosseg) is követhető a szavazásban résztvevő szervezetek listája, valamint a szavazatok állása.

Az áruházlánc a program eddigi négy fordulójában már több mint 100 millió forinttal támogatta a nyertes kezdeményezéseket – köztük tavaly a dorogi Hétszínvirág Óvodát is! Most pedig az ötödik fordulóban további 166 pályázó nyerhet el összesen több mint 40 millió forintot környezetszépítő, a helyi közösségi életet fellendítő, oktató és képességfejlesztő, valamint egészséges életmódra ösztönző programokra.

Az áruházlánc a szavazás lezárása után, 2019 márciusában hirdet eredményt.