Kategóriák: DorogHírekSport

Megépülhet a tekepálya a volt mozi helyén

Néhány évvel ezelőtt már feltárták az épület alapját a volt dorogi mozi helyén, viszont a projekt – mely szerint tekepálya épült volna – megállt. Most újra előtérbe kerül a második tekepálya megépítése, hiszen az önkormányzat pályázatot nyújt be.

Dorog Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be 75 millió forint támogatás elnyerésére. A TOP-7.1.1-16-H020-1 azonosítószámú, „Új közösségi tér létrehozása” című pályázati felhívásra a József Attila Művelődési Ház alagsori volt moziterem tekepálya és kapcsolódó létesítményeinek 2020. augusztus 31-ig történő kialakítására vonatkozóan.

Amennyiben a megítélt támogatásban szereplő beruházási összeg nem elegendő a kivitelező személyének kiválasztására lefolytatásra kerülő – a közbeszerzési eljárás során kialakult vállalkozási összeg kiegyenlítésére, úgy azt az Önkormányzat saját költségvetése terhére kiegészíti – felhatalmazza a polgármestert a pályázat elkészítésére, aláírására és benyújtására, valamint sikeres pályázat esetén a támogatási szerződés és a megvalósításhoz szükséges közbeszerzési eljárás lefolytatására – olvasható a tavalyi év utolsó testületi ülésének jegyzőkönyvében.

Fotó: dorogisport.hu (Városi Tekepálya a Stadion mellett)