Bőven akadt dolguk a tűzoltóknak a hétvégén

A január 12-13-ai hétvégén a tűzoltókat balesetekhez és három tűzesethez is riasztották térségünkben.

Egy családi ház tetőszerkezete füstölt szombat hajnalban Esztergomban. A tűzesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy gyorsbeavatkozó vízsugár segítségével az izzást és a füstölést megszüntették. Személyi sérülés nem történt.


Tűz az esztergomi ház tetőszerkezetében

Az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották vasárnap hajnalban a 117. számú út Vaskapu pusztai szakaszához, ahol egy személygépkocsi az árokba borult. Egy fő utazott a gépkocsiban, aki a helyszínen életét vesztette. Az egység áramtalanította a gépjárművet, majd átadta a helyszínt a rendőrségnek.


Baleset: Vaskapu puszta

Egy családi ház kéményében lerakódott égéstermék égett vasárnap este Esztergomban. Az esztergomi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a ház tulajdonosa eltávolította a tüzelőberendezésből az égésterméket. A tüzet az egység három darab porraloltó és egy puttonyfecskendő segítségével oltották el. A kémény használata letiltásra került. Személyi sérülés nem történt.


Kéménytűz Esztergomban

Vasárnap délelőtt Kesztölcön keletkezett tűz, ahol egy családi ház kazánházban műanyagok égtek. Az esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően a tüzet egy gyorsbeavatkozó vízsugárral eloltották és ventilátor segítségével a füstöt eltávolították. A tűzeset során senki sem sérült meg.


Kesztölci tűzeset

Halálos baleset történt a 117-es úton>>

Fotók, forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu