Kategóriák: EsztergomHírek

Vagány osztálykirándulás programok diákoknak Esztergomban

Osztálykirándulás ma már nemcsak múzeumlátogatásról és fagyizásról kell, hogy szóljon. Lézerharc, buborékfoci és egyéb vagány, aktív programokkal könnyedén színesíthető. Esztergom nagyon sok izgalmas lehetőséget tartogat, melyek garantáltan kirobbantják a gyermeket a számítógép és a telefon elől!

Minden évben több 1000 diák választja az osztálykirándulása helyszínének Esztergomot. AZ évről-évre növekvő érdeklődés nem véletlen. A “hagyományos” kulturális látnivalók ma már modern köntösben ismerhetik meg, sőt a kulturális felfedezés után modern szórakoztató programok széles választéka várja az iskolásokat.

A kirándulások többsége 1, illetve 2 napos. Ebbe a rövid időbe átlagosan 3-4 programot is bele lehet illeszteni, melynek szervezésében évek óta esztergomi program szakértők is a tanárok, illetve a diákok segítségére vannak.

Javaslatuk szerint érdemes egy városmegismerő túrával nyitni a napot, melyből 2 verzió is elérhető. Hagyományos térképes városfelfedezés, illetve modern telefonos applikációs megoldás. A túra vége Babits ház, illetve Bazilika idegenvezetéssel folytatható. Ezek rövidek, interaktívak és a mai fiatal számára is izgalmas előadások. Az idegenvezetés végén esztergomi kisvonatozás is igényelhető opcionálisan a Prímás-szigetig, ahol folytatódhatnak a programok.

A Prímás-szigeten a lézerharc, a buborékfoci, a bubisumo, a szabadulós játék, a kenutúra, az esztergom warriors illetve activity jellegű csapatjátékon is résztvehetnek a diákok,melyek garantáltan összekovácsolják a csapatot és kiváló időtöltést biztosítanak.

Gondolta volna, hogy ennyi program elérhető Esztergomban? Ismerj meg az esztergomi osztálykirándulások programjait mielőbb, melyek nemcsak osztályoknak, hanem baráti társaságoknak, családoknak is igényelhetők.

Megosztás