Kategóriák: DorogHírek

Újévi Blues Company koncert Dorogon

2019. január 5-én, szombaton, újévi Blues Company koncert lesz a dorogi Hoppá sörözőben. A vendégzenekar pedig a Rockousticum lesz!

Blues Company-t 1994-ben hozta létre Szabó „Blöró” István és felesége. Egyik fõ védjegyük, hogy maga a frontember, Blöró, egyszerre énekel, dobol, és ha kell, szintetizátoron is játszik eközben. De nem vásári mutatványosok õk, hanem az egyik legnépszerûbb motoros rockbanda. Koncertjeiket a hihetetlenül jó hangulat jellemzi, kevés olyan koncertet látni, ahol a közönség annyira jól érezné magát, és fejbõl énekelné az összes dalt, mint egy Blues Company koncerten. Képesek akár egy kocsma hátsó udvarán is óriási hangulatot teremteni. Õk maguk mondták, nem akarnak semmit, csak szórakoztatni. És ezt nagyszerûen meg is teszik.

Az Esztergom-Dorog környéki zenészekből álló Rockousticum zenekar 2015-ben alakult. Atti, Gyurika és Fecó leginkább akusztikus koncerteket adott korábban időnként billentyűvel megtámogatva Balázs Patrikkal, majd 2018 év végén csatlakozott hozzájuk Feri basszusgitárosként és áttértek a „keményebb” hangzásvilágra is. Rock és heavy-metal feldolgozásaik között ott lapul 1-2 saját dal is immár. Érdemes megismerni őket.

Helyszín: Dorog, Hoppá Söröző (Köztársaság út 118.)
Időpont: 2019. Január 5. szombat, 20:30
Belépő: 2.000 Ft

Facebook esemény>>