Kategóriák: DorogHírek

Málnás Zsolt lett a megye rendőre

Korábban írtuk, hogy a megye területén példaértékű szakmai teljesítményt nyújtó személyek munkáját ismerték el a Nemzetiségi és Értéktár Nappal egybekötött rendezvényen, december 7-én, az esztergomi Szent Adalbert Központban.

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat a Facebook oldalán külön méltatta a példaértékű dorogi rendőr alezredest, Málnás Zsoltot, aki2018-ban a Komárom-Esztergom Megye Rendőre kitüntető címet kapta.

Málnás Zsolt r. alezredes 1996-tól teljesít hivatásos szolgálatot, 2001-től vezeti a Dorogi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályát, ellátja a kapitányságvezető-helyettesi feladatokat. Vezetői feladatait folyamatosan magas szinten végzi, szakmai tudása, felkészültsége és rátermettsége alapján meghatározó tagja a kapitányságnak. Különösen kiemelkedőhelytállást tanúsít, munkájára a lelkiismeretesség, önfeláldozás, példamutatás jellemző. 2001-től ellátja a kapitányság védelmi tiszti feladatait. Irányítása alatt a rendészeti osztály teljesítmény-mutatói folyamatosan emelkedtek, a megye kapitányságai közül 2017-ben a legjobb eredményeket érte el.

Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat