Kategóriák: HírekTát

Adventi programok Táton

Advent első hétvégéjén, december 2-án (vasárnap) 10 és 18 óra között várja az érdeklődőket a táti Kultúrház hagyományos Adventi Vásárjával.

Az intézménybe betérőket fényfestés, halk zeneszó, a mézeskalács és forralt bor illata fogadja. A vásárban megtalálhatók lesznek a kézműves termékek, virágkötők alkotásai, adventi díszek, ajándéktárgyak és még sok egyéb érdekes dolog.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Mézeskalács-ház készítő verseny és kiállítás mellett sokszínű gyermekprogram várja a családokat. (Versenyre jelentkezés november 29-ig, értékes nyeremények, részletek>>)

10 és 18 óra között a gyerekek kipróbálhatják kézügyességüket a Játszókuckóban, ahol adventi díszeket készíthetnek.  A társasjáték bemutató keretében az esztergomi Játékkunyhó hozza el készségfejlesztő társasjátékait. (A társasjátékok a helyszínen megvásárolhatók vagy megrendelhetők!)

A konyhában 10-14 óráig mézeskalács díszíthetnek, 14-18 óráig pedig a még mindig sláger Szamos Marcipán Gyurmarci foglalkozását tartja Haraszti Andor csokoládémester

10.30-tól a legkisebbeket a Kerekítő – Mondókás móka foglalkozás várja Renner Andreával. 16 órától pedig a Lóca Együttes tagjai várják a gyerekeket a könyvtárban  adventi énekekkel egy koncert keretében.

Facebook esemény>>

Megosztás