Kategóriák: CsolnokDorogHírekTát

„Tök jó” programok térségünkben

Dorog és környékén több helyen is szerveznek Halloween programokat a gyerekeknek. Összeszedtünk neked néhányat. Te melyikre mész el?

Dorogon, október 26-án, pénteken 14 órakor megkezdődnek a Halloween foglalkozások a gyermekkönyvtárban. Izgalmas társasjátékok, kézműves foglalkozások és tökfaragó verseny várja az érdeklődőket. Hozd magaddal az otthon készített töködet és jutalomban részesülhetsz! Ha tudsz gyere kifestve, vagy jelmezben! A programon felnőttek is részt vehetnek!

Szintén Dorogon, a Balaya Játszóházban, október 30-án, kedden 15 órától „Fogadj örökbe egy tököt” címmel programot szerveznek. A buli tökfaragással veszi kezdetét, majd mire eljön az este 19 óra, leoltódnak a fények és a tökfejek kinyitják világító szemüket. Érdemes megfelelő öltözetben kopogtatva jönni csokiért és cukorkáért.

Táton, október 31-én, szerdán, a Táti Kultúrház és a Táti Szaladgálók „Tök jó” címmel Halloween jelmezes futást szerveznek a kultúrháznál. A program 15.30-kor kezdődik tökfaragással és arcfestéssel. 17.30-kor 1 km-es jelmezes futás veszi kezdetét (igény szerint hosszabb táv is megtehető). 17.45 és 18.30 között pedig rögtönzött Halloween tök kiállítást rendeznek az elkészült alkotásokból (előre kifaragott tököt is lehet hozni).

Csolnokon, november 1-jén, csütörtökön 17 órakor Tökszépségversenyt rendeznek a művelődési ház előtt. Az eseményre korhatár nélkül bárki nevezhet, egy megfaragott, megfestett, vagy „tökmindegy” milyen módon díszitett tökkel. Szavazni a helyszínen 17 és 18 óra között lehet. Az első három helyezett díjazásban részesül!

Megosztás