Kategóriák: DorogHírekSport

Bravúros győzelmet arattak a dorogi kézisek a Magyar Kupában

A focistáink mellett kézilabdásainknak is elindult a Magyar Kupa sorozat, hiszen a Dorogi ESE kézilabda szakosztályának felnőtt női csapata megkezdte a 2018/19-es évadot. A Magyar Kupa első fordulójában a dorogiak szeptember 12-én, szerdán Tökölre látogattak.

Habár a dorogi lányok rendkívül idegesek voltak, a mérkőzésen az első két gólt ők szerezték Forgács Klaudia és Imrei Nóra személyében. Később már fordult a kocka és a tököliek megfordították az állást 3-2-re. Sajnos továbbra sem szerepeltek túl jól a dorogi lányok, nem találták a ritmust, így az első félidő második felében a hazaiak egy góllal vezettek (9-8).

A félidei szünetben a csapat átbeszélte a taktikát és úgy döntött, hogy minden körülménytől függetlenül harcolni és küzdeni fognak. Ez kezdett is kiteljesedni a második félidőben, hiszen Forgács Viktória góljával újból átvették a dorogiak a vezetést (11-12). Majd jött az igazi támadó játék, a dorogi lányok úgy beindultak, hogy 4 gólt is beszórtak a tököliek kapujába (16-21). A végéig ki is tartott ez a harc és a Dorogi ESE nyerte a fordulót.

VSK Tököl – Dorogi ESE 21-25 (9-8)

Gratulálunk a szép eredményhez!

Fotók: Tolvajné Gál Erika és Dali Emese