Kategóriák: EsztergomHírek

Idén 200 ezer forintot kap, aki megfőzi Esztergom Ételét!

Már hatodik alkalommal keresik idén Esztergom Ételét. A kulináris megmérettetés célja, hogy a versenyzők a tájjellegű étel hiányában, magyar alapanyagokból megfőzzék a város ételét. Még lehet jelentkezni!

Ahogy az elmúlt évek is bizonyítják, az Esztergom Étele nem csupán egy főzőverseny. Teljes ízében esztergomi és egy kiváló szombati program családoknak, kollégáknak és baráti társaságoknak. A szervezők célja, hogy minden évben megtalálják azt az egy ételt, amely nemcsak gasztronómiailag emelkedik ki a mezőnyből, de valamilyen módon, akár elnevezésében, akár ízében kapcsolódik a városhoz.

A rendezvény népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy támogatók is a verseny mellé álltak, így idén az elmúlt évekhez képest duplázódik a fődíj, 200 ezer forintot vihet majd haza a győztes csapat. Ez még nem minden, a legnépszerűbb helyi éttermek étlapjára is felkerül a legjobb étel.

Ezt azonban a szervezők nem adják ingyen, a szakmai zsűri lenyűgözésére van szükség. A fesztivál sztárséfje és a zsűri elnöke Buday Péter lesz.

A szeptember 8-ai versenyre még a héten (szeptember 6-ig) bárki ingyenesen nevezhet, aki elmúlt 14 éves és visszaküldi megfelelően kitöltve a jelentkezési lapot elektronikus vagy postai úton!

Nevezés:
E-mail cím: esztergometele@gmail.com
Postacím: 2500 Esztergom, Árok utca 3.
A verseny helye: Esztergom – Erzsébet park
A verseny ideje: 2018. szeptember 8. 15:00

A főzőversennyel kapcsolatos további információk a fesztivál honlapján és közösségi oldalán találhatók!