Kategóriák: DorogHírekSport

Kiválóan játszottak a dorogiak a soroksáriak ellen

Bravúros győzelmet könyvelhettek el a dorogiak a soroksáriak ellen augusztus 19-én, vasárnap a Labdarúgó NB II. negyedik fordulójában.

Már az első félidő 12. és 18. percében sikerült a soroksáriak kapujába lőni a labdát. A soroksáriak javítani csak a 24. percben tudtak, ám ez nem volt elég, hiszen Hegedűs góljával az 54. percben eldőlt a mérkőzés.

SOROKSÁR SCDOROGI FC 1–3

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 400 néző. Vezette: Barna Gábor (Kormányos II Gábor, Kiss Balázs)
SOROKSÁR:
Kovács D. – Molnár R., Dvorschák (Orosz M., 57.), Szpirulisz, Bor – Huszák, Gyömbér – Albert (Lőrinczy, 46.), Frőhlich (Pál A., 66.), Lakatos I. – Kundrák. Vezetőedző: Lipcsei Péter
DOROG:
Horváth G. – Erdélyi, Csató, Nagy Zs., Papp M. – Nagy I., Nagyházi (Kitl, 60.) – Faragó (Zachán, 77.), Mészáros Á., Szedlár – Hegedűs M. (Vígh Á., 67.). Vezetőedző: Miskei Attila

Gólszerző: Faragó (0–1) a 12., Szedlár (0–2) a 18., Gyömbér (1–2) a 24., Hegedűs M. (1–3) az 54. percben.

MESTERMÉRLEG
Lipcsei Péter:
– Úgy látszik, nekünk mindig idegenben kellene játszanunk… Ezúttal többen is gyenge teljesítményt nyújtottak és sajnos az akaratot sem igazán láttam. Jó csapat a Dorog, mi a meccs elején az öltözőben maradtunk, a vendégek pedig éltek vele, és húsz perc alatt eldöntötték a pontok sorsát.
Mi
skei Attila: – Sajnálom, hogy egy hete senki nem kérdezte meg a véleményem a meccsről… Míg Budafokon rossz felfogásban játszottunk, most labdavesztés után azonnal visszatámadtunk, és szép gólokat szerezve nyertünk.

Forrás: dorogimedence.hu/nemzetisport.hu
Fotó: Dorogi FC