Kategóriák: Hírek

Kincseket rejthet a padlás? – Régiség értékbecslés szakértőkkel

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy-egy régiség, értéktelennek hitt tárgyunk, milyen komoly értéket képvisel gyűjtők számára. Régiség felvásárló szakértő segíthet értékeinek pontos felbecsülésében.

A régiség értékbecslő nagyon fontos szerepet lát el egy-egy antik tárgy, festmény, ékszer, porcelán, régi tárgy értékbecslésében. Az aktuális piaci eladói és vásárlói igényeket felmérve igyekszik meghatározni egy értékbecslésre kerülő tárgy valódi értékét. Egy régiség felvásárló szakértő szerencsés, ha több 10 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, hiszen csak így tudja biztonsággal végezni a munkáját.

A régiség felvásárlással foglalkozó szakértők többsége az ingyenes értékbecslés mellett, készpénzes felvásárlásban is segít. Így az értékbecslés után azonnal kezünkbe is kaphatjuk az értéktárgyunk értékét készpénzben.

A felvásárlás során az előzőekben felsorolt tágyak és ékszerek mellett legtöbbször könyvek, órák, huszár ruhák, agancsok, borostyán, arany és ezüst pénzérmék is érdeklik a szakértőket.

Az értékbecslést országosan biztosítják ingyenes kiszállás mellett természetesen, de előzetes telefonos egyeztetés szükséges erről.

azonnalikeszpenz.hu