Kategóriák: Hírek

Ezek a személyes tulajdonságok fontosak a munkavállaláshoz. Benned megvannak?

Álláskeresésnél sok mindent le kell tisztáznod magadban, hiszen az a célod, hogy hosszútávra keress állást. Nem elegendő az iskolai végzettség ahhoz, hogy hosszú időn keresztül helyt tudj állni valahol.

Személyes tulajdonságaid is nagyban meghatározzák jövődet egy vállalatnál. Sokféle állás létezik manapság, olyanok is, amelyek évekkel ezelőtt nem is léteztek. Így tehát még inkább lényeges az, hogy milyen munkakört tölts be. Egy munkakörben lehet dolgozni egyedül, de akár csapatban is. Amennyiben egyedül szeretnél majd dolgozni, akkor nem kell aggódnod azon, hogy alkalmazkodnod kell másokhoz, saját ütemben tudod majd végezni a munkád. Ha bevállalod a csapatmunkát, akkor már több emberhez kell alkalmazkodnod, és meg kell tanulnod velük együtt dolgozni. A csapatmunka során lehetnek konfrontációk, hiszen nem mindenben egyezhet a véleményed munkatársaiddal. Általában a fontos döntéseket szavazással szokták megoldani a munkavállalók. Ha a munkatársak szavazata dönt egy adott kérdésben, akkor tiszteletben kell tartani, még akkor is, ha neked más a véleményed. Csapatmunka során magadat is jobban megismerheted, és olyan tulajdonságok is felszínre kerülhetnek, amelyekről nem is tudtál, hogy léteznek.

Melyek azok az ágazatok, és munkakörök, amelyekben egyedül, és csapatban is lehet dolgozni? A kereskedelem, és a turizmus ideális lehet számodra, ha csapatmunkára kerül a sor, de ugyanakkor, ha egyedül szeretnél dolgozni, akkor is ideálisak lehetnek ezek az ágazatok. Kereskedelem szempontjából a kisboltokban rendszerint egyedül dolgoznak az alkalmazottak, de ugyanez a helyzet áll fenn a turizmus területén is, mivel a kisszállodákban elegendő egy recepciós. Mindezek mellett akár otthon is dolgozhatsz, mivel napjainkban már vannak olyan munkakörök, amelyeket otthonról is tudsz végezni. Az otthoni munkavégzés leginkább a gyes-en lévő anyukáknak lehet kedvező, hiszen így tudnak figyelni gyermekükre, és emellett dolgozni is tudnak saját időbeosztásban. Az otthoni munkavégzéssel vigyázni kell, mert jól kell beosztani az időt. Minél később fogsz hozzá a munkához, annál később végzel.

Amennyiben eldöntötted, hogy milyen formában szeretnél dolgozni a jövőben, akkor keress magadnak egy megfelelő álláslehetőséget a zalaegerszegallas.hu honlapon. Az oldalon nemcsak zalaegerszegi, hanem vonzáskörzetében lévő munkaajánlatokra is bukkanhatsz. Ha leginkább a főváros a célod, akkor akár budapesti lehetőségre is ráakadhatsz. Kíváncsi vagy arra, hogy melyek azok az álláslehetőségek, amelyeket a legtöbben megpályáznak? A honlap legalján mindezt megnézheted. A legfrissebb álláslehetőségeknek mindig örülhetsz, hiszen így újabb esélyed van arra, hogy a számodra legjobb lehetőséggel találkozz. Ehhez követned kell az állásportál közösségi oldalait, de ha biztosra szeretnél menni, akkor iratkozz fel a hírlevélre is. A portálon megtalálhatod a gyorskeresőt is, amelynek segítségével rögtön rátalálhatsz a keresett szakmára. A munkaerőpiacon léteznek hiányszakmák, amelyek jól is fizetnek. A Zalaegerszeg mérnök állások is ebbe a kategóriába tartoznak. A cégeknek nagyszüksége van folyamatmérnök munkatársra. Ha ebben a munkakörben szeretnél elhelyezkedni, akkor szakirányú felsőfokú mérnöki végzettséggel, kommunikációs szintű angol nyelvtudással, jó kommunikációs készséggel kell, hogy rendelkezz. Általában a munkaidő napi 8 órát jelent. Egyéb mérnöki munkák is elérhetőek a portálon.