Kategóriák: HírekTát

Ötödik alkalommal került megrendezésre a mazsorett tábor

Már ötödik alkalommal került megszervezésre a Táti Mazsorett és Formációs Tánccsoport több napos csapatépítő edzőtábora.

Július 30-án, hétfőn reggel a táti iskolában gyülekeztek a mazsorettesek, majd elfoglalták a már szokásos módon berendezett tornatermüket. A csoport minden korosztályából voltak jelentkezők, ezért úgy döntöttek, hogy idén is csoportokra bontják a táncosokat, amelyben a legkisebbtől, a legnagyobbig mindenki együtt harcol azért, hogy a végén az ő csapatuk nyerje meg a hetet.

Minden évben nagyon jó látni az idősebbet, aki tanítja a kicsit, legyen ez akár egy pörgetés vagy egy tánclépés. A csapatoknak a hét végére két koreográfiát kellett kitalálniuk és megtanulniuk, illetve voltak sport és kreatív versenyeink is, ezekből a pontokból került ki az abszolút győztes.

A mazsorett edzéseken minden csoport a maga szintjén próbált fejlődni, megtanulni olyanokat, amikre eddig esetleg a próbákon nem nyílt lehetőség, vagy nem volt rá idő. Emellett Sonkután Rita tartott táncedzéseket, amik nagyon hasznosak voltak, és mindenki élvezettel tanulta meg az eddig lehetetlennek tűnő koreográfiákat.

Kedden délután az edzések után kisétáltak a Pingvin fagyizóba, ahol lehűtötték magunkat a nagy melegben. Szerda este egy táborzáró bulit tartottak, ahol bemutatták a csapatok, hogy miket tanultak a héten, erre, mint minden évben, most is szívesen várták a szülőket, nagyszülőket, érdeklődőket. Az este egy közös főzéssel, vacsorázással, majd bulival ért véget, csütörtök reggel pedig mindenki rengeteg élménnyel tért haza.

Forrás: Filip Sára (tatkultur.hu)

Megosztás