Kategóriák: EsztergomHírek

Nők a magyar társadalomban

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat, az EFOP-1.6.3-17-2017-00008 „Felzárkózás-politikai konzultáció és program Komárom-Esztergom megyében” című projektje keretében, rendezvényt tartott „Nők a magyar társadalomban” címmel Esztergomban a Széchenyi téren, a Nemzetiségi és Esélyegyenlőségi Fesztiválon, 2018. augusztus 3-án, pénteken.

A rendezvényt dr. Veres Zoltán jegyző nyitotta meg, aki köszöntötte a szép számban összegyűlt hallgatóságot. Ezt követően Kardosné Cseh Anikó az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány munkatársa, interaktív előadást tartott, a „Női szerepek – Karrier és Család” címmel. A továbbiakban Sárközi-Oláh Anita, a Boldog Ceferino Egyesület elnöke, a „Roma nők szerepe a családban, a helyi közösségekben és a társadalom egyéb színterein” helyzetelemző prezentációja következett, mellyel megszólította az aktív hallgatóságot.

A rendezvény második felében, Csapucha Árpád felzárkózási munkatárs mutatta be, a „Felzárkózás-politikai konzultáció és program Komárom-Esztergom megyében” című projekt lényegét. Az esemény zárásaként, Hendrik Krisztina koordinátor, monológja keretében bemutatta, a Komárom-Esztergom Megyei Foglalkoztatási Paktumot.

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat