Kategóriák: DorogHírek

Túrázás és sziklamászás a bajóti Öreg-kőn

Mindig szeretted volna kipróbálni a sziklamászást, de nem volt eddig rá lehetőséged? Akkor ne habozz és jelentkezz még ma a Sziklamászás kezdőknek (is) programra, amelyet a Dorog és Térsége Turizmus Egyesület szervez 2018. augusztus 4-én, szombaton Bajóton, az Öreg-kőn.

A résztvevők 10 órakor találkoznak a bajóti Polgármesteri Hivatal előtt, majd rövid túrázás után bevezetést kapnak a sziklamászás rejtelmeibe. A sétát Tóth Zoltán, Bajót község polgármestere vezeti, érdekes adomákkal szolgálva az út során a környékről. A sziklamászást Kosztin Arnold, tapasztalt mászó irányítja. Szakértő segítségével, bemutatójával a gyermekek számára is biztonságossá varázsolja az izgalmas és kalandokkal, kihívásokkal tarkított útvonalat.

A biztonságra nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen gondoskodnak a megfelelő felszerelésről (sisak, kötelek, beülő) és a résztvevőket az alapvető szabályokkal is megismertetik.

A beharangozott hőség senkit ne riasszon el, hiszen az útvonalak közelében hűs barlangok és kialakított pihenőhelyek várják a megfáradt résztvevőket.

A maximális létszám 30 fő, amelyből már csak néhány hely szabad. Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 2. 16.00 óra.

További információk és jelentkezés>>

Megosztás