Kategóriák: DorogHírekSport

Szurkolói ankétot tartottak Dorogon

Sajtótájékoztatóval egybekötött szurkolói ankétot tartott megyénk egyetlen NB II-ben játszó labdarúgó csapata, a Dorogi FC. Július 27-én Dorogon, az Intézmények Házának dísztermében várták az érdeklődőket – írja sajtótájékoztatójában a Dorogi FC.

Mayer László elnök köszöntötte a szépszámú érdeklődőt, majd bemutatta az új edzőpárost, Miskei Attila vezetőedzőt és a szakmai igazgatót, Balogh Pált. – Célunk a 2018/19-es bajnokságban a mezőny első felében végezni – emelte ki Mayer László, majd hozzátette: – Tudatosan igazoltuk új játékosainkat, akik posztokra érkeztek, mégpedig a szakmai vezetés, az edzőpáros ajánlásával.  Szeretnénk a hazai nevelésű fiatalokra támaszkodni, akik évek alatt az utánpótlás korosztályokból nőnek majd fel a felnőtt csapatba.

Miskei Attila vezetőedző szurkolói kérdésre elmondta, hogy a hazai mérkőzéseken offenzívabb játékkal készülnek. Élvezetes mérkőzéseket szeretnének mutatni a közönségnek.

A sajtótájékoztatót követően az első bajnoki fordulót is lejátszotta azóta (július 29-én) a Dorogi FC. Balmazújváros csapata ellen idegenben szerzett 0:1-es győzelmet a dorogi csapat.

További információ: dorogifc.hu

Fotó, forrás: Dorogi FC