Kategóriák: CsolnokHírek

Sztárfellépők a csolnoki falunapokon

Csolnokon idén három napig tart majd a XXI. Falunapok. A július 27-én, pénteken megrendezésre kerülő VI. Csolnoki Blues-Rock Fesztivál nyitja a hétvégi programokat. A Rendezvénypark színpadán az Easy Blues, az Üzemi Terület és a Blues Company.

28-án szintén a park ad otthont a programoknak. Már 9 órától várják az érdeklődőket egy vidám, közösségépítő Falu Derby-re. A számtalan szórakozási lehetőség mellett a kicsiket bábszínház szórakoztatja majd, míg a felnőtteket “retro véradásra” bíztatják, ahol a régi szép idők hangulatát idézve sör és virsli jár jutalmul. Emellett kiállítások, mazsorett bemutató és fúvószenekari előadás is várja a résztvevőket. Este színpadon az Animal Cannibals, akiket Rokker Zsoltti humoros előadása követ. Az Odeion zenekar LGT estjét után DJ Hubik szolgáltatja a hangulatot kifulladásig.

29-én vasárnap baráti főzőversenyen vehetünk részt, ahol a magyaros ételek kerülnek előtérbe. Emellett megtekinthetjük a Zabszalma zenekar gyerekműsorát és sportbemutatóval is várnak majd a szervezők. Este az Esztergomi Musical Akadémia operett és musical bemutatóját láthatjuk.

Program:

Megosztás