Kategóriák: DorogHírek

Díjbeszedők járnak a településeken

Többen jelezték, hogy idősekhez kopogtatnak be hulladékszállítási mentesség miatt! Ez ügyben sem a város, sem a hulladékkezelő cég nem megy házhoz. Viszont az NHKV Zrt. által díjbeszedők járják a településeket és felkeresik azokat, akiknek díjhátralékuk van!

Figyelem! A csalók ilyenkor kihasználják a lehetőséget és díjbeszedőnek álcázzák magukat. A cég munkatársainál minden esetben ott van az igazolvány, illetve a megbízó levél is. Amennyiben felkeresik Önöket az otthonukban, ezeket mindenképpen kérjék el. Amennyiben a dokumentumokat nem tudják bemutatni, feltétlenül jelentsék! Illetve akinek mentessége van a hulladékszállítással kapcsolatban, nem kell igazolnia! Az igazolvány minta itt tekinthető meg>>

A NHKV Zrt. a Díjbeszedő Holding Zrt.-t kérte meg az elmaradások behajtására. A konzorcium tagja a Pepp and Cars Kft. és az Easy To Train Kft. akiket a díjhátralékok beszedésével összefüggő feladatok ellátásával bíztak meg. Ezáltal a számla esedékességét követően fennálló számlatartozás befizetését az ingatlanhasználókat személyesen felkereső hátralék-kezelők közreműködésével biztosítják, amellyel a díjfizetési kötelezettség elmulasztásából adódó kellemetlenségeket kívánja a társaság minimalizálni, illetve a díjtartozások rendezését megkönnyíteni (a hátralékkezelők közreműködésével megfizetett tartozások eseténkésedelmi kamatot és behajtási költség-átalányt nem számítanak fel).

Tájékoztató megtekintése>>