Balesetek napja

Mint korábban írtuk, Dorog és Tokodaltáró között három személygépkocsi ütközött össze július 11-én, szerdán. Nem sokkal később Leányváron és Dorogon is baleset történt. A délelőtt folyamán pedig Bábolna közelében két tehergépkocsi ütközött össze.

Egy olvasónk beszámolója szerint Leányváron két autó ütközött össze. A járművek útról történő eltávolítását három rendőr segítette. Információnk szerint az eset során személyi sérülés nem történt.

Egy másik olvasónk beszámolója szerint fél egy magasságában Dorogon a körforgalom után néhány méterrel Leányvár irányában az elsőbbség megadás hiányában két személyautó koccant össze, itt sem történt személyi sérülés.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 93-as kilométerszelvényben Bábolna közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okból két tehergépkocsi összeütközött. Az egyik jármű félig az árokba csúszott, részben pedig elfoglalta a külső forgalmi sávot, ezért az érintett útszakaszon a forgalom a belső sávon haladt. A helyszínelés és a műszaki mentés 12 óra 25 perckor befejeződött, a félpályás útlezárást a rendőrök feloldották, így újra mindkét sávon megindult a forgalom. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A megváltozott időjárási körülmények miatt, vezessenek óvatosabban!

Forrás: dorogimedence.hu/police.hu/komarom.katasztrofavedelem.hu