Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Esztergomban

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt, 2018. július 7-én, szombaton 18 óra körül a 11-es számú főút 67-es kilométerszelvényében.

A rendelkezésre álló adatok szerint, egy Mercedes típusú személygépkocsi közlekedett Esztergom irányából, melyben két fő tartózkodott. A járművezető a haladása során az úttest jobb szélére sodródott, majd ellenkormányzott és áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba. Itt összeütközött egy szemből érkező Opel személygépkocsival, amiben hárman tartózkodtak. A jármű kigyulladt, annak vezetője egy 42 éves férfi az életét vesztette a két utas súlyosan sérült. A Mercedes utasa szintén sérült, aki a járműből az ütközést követően kiesett.

A rendőrök a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták majd később az útlezárást feloldották, a forgalom 22 óra 8 perctől ismét zavartalanul haladhatott.

Hajnalban azonban ismét dolguk akadt a tűzoltóknak és a rendőröknek. Július 8-án, vasárnap 5 óra magasságában tetejére borult egy személygépkocsi a 11-es főút 62-es kilométerénél, Esztergom és Pilismarót határában. A balesethez műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentők az autó sofőrjét kórházba szállították. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a műszaki mentés és a helyszínelés idejére.

Fotók: police.hu
Forrás: dorogimedence.hu/komarom.katasztrofavedelem.hu/police.hu

Amennyiben ugyenezen szövegezésű cikk az egominfokft.hu oldalon is megjelenik, ismételten hírlopás történik, az említett oldalnak saját szellemi terméke nincs, rendszeresen másét használják fel.