Kategóriák: HírekPiliscsév

Pipi Fesztivál

Gyönyörű környezet, remek programok, fantasztikus hangulat és barátságos vendéglátás várja azokat, akik idén, július 6-7-én ellátogatnak a Piliscsévi Pincefalu Fesztiválra, azaz a Pipi Fesztiválra!

Július 6-án, pénteken a bemelegítő napon, 17 órától 10 nyitott pincével várják a látogatókat, este a Werischwarer Burschen Zenekar gondoskodik a fergeteges hangulatról.

Szombat délelőtt futóversenyen próbálhatják ki magukat a sportolni vágyók. A pincés gazdák már kora délutántól várják a borkedvelőket és a versenyen elfáradt futókat. A Pipitéren folyamatos programokkal, ugrálóvárral, mini fotókiállítással, könyvbemutatóval kedveskednek a gyerekeknek és felnőtteknek. Csillámtetoválással, arc- és henna festéssel mindenki ünnepi díszbe öltözhet! Az Ametist Bábszínház a Mazsola és Tádé zenés bábjátékot adja elő a kicsiknek. A gyerekeket érdekes vetélkedővel és sok ajándékkal várják. A mini fotókiállítás felidézi Piliscsév és a Piliscsévi Pincefalu múltját, továbbá ízelítőt ad a jelen hangulatából.

A Trnka-Kökény Néptáncegyüttes nyújt bemutatót a szlovák néptánc hagyományokból, az Európa bajnok Pilisi Kolibri STE pedig fergeteges táncbemutatót ígér. Este az ÖTKOR Zenekar szórakoztatja a fesztiválozókat. A PiPi Fesztivál sztárvendége a Hiperkarma zenekar lesz! A tánc hajnalig tart Dj Böri és az RHS Team jóvoltából! A Fesztiválon kézművesek árulják saját készítésű portékáikat. Lesz minden, ami szem szájnak ingere!