Kategóriák: CsolnokHírek

Idén sem maradt el a hagyományos focitábor Csolnokon

Június utolsó hetében került megrendezésre a csolnoki hagyományos focitábor, amely minden évben nagyon sok gyermeket vonz. Az idei létszám is ezt tükrözi, hiszen 35 fő rúgta a labdát hétfőtől péntekig a csolnoki focipályán.

A gyerekek a mindennapi focizáson kívül számtalan élménnyel gazdagodhattak, köthettek új barátságokat, élvezhették a nyári szünet és tábor nyújtotta lehetőségeket. Háttérbe került az internet, a telefon, a tévé, és végre a szabadban tölthették el barátaikkal az időt.

Minden nap rendeztek egy kis bajnokságot a csapatoknak, akiket az első nap kiválasztottak, majd a tábor végén összesítették a pontokat, és eredményt hirdettek. A focin kívül volt labdarúgással kapcsolatos kvízjáték, kirándulás, uszodai program, lábtenisz.

A csütörtöki napon vendégek érkeztek a táborba, a Dorogi FC játékosai látogatták meg a srácokat és okoztak nekik óriási meglepetést. Név szerint: Vigh Ádám, Mészáros Áron, Szedlár Zoltán, Papp Máté, Nagyházi Dávid. A bemutatkozás után a gyerekek kérdéseire válaszoltak a dorogi csapat játékosai, majd egy közös lábteniszre és teq-ballra is beszálltak a dorogiak. Természetesen a közös képek és a dedikálás sem maradt el.

Külön köszönetet szeretnének mondani Kolonics Péterné Polgármester Asszonynak, hogy használhatták az uszodát. Köszönik továbbá a Bőség Konyhának, hogy idén is finom és laktató ételekkel látta el a gyerekeket. Illetve köszönik a Dorogi FC játékosainak a látogatást!

Megosztás