Kategóriák: DorogHírekSport

Remek hangulatban zajlott a családi fitnesz nap a dorogi uszodában

Szombaton megtelt a dorogi uszoda lelkes, sportolni vágyókkal, hiszen eljött az ÉLESZTŐ napja. 10-18 óráig változatos mozgásformákat próbálhattak ki a vendégek. A helyi fitness termek a közkedvelt óráikat hozták el, és ismertették meg a közönséggel.

Az Energie Fitness WALKenergie órákat tartott, Boros Andi és Szegvári Joci mellett ellátogatott a WALKenergie megálmodója, Szabóné Sümegi Bernadett is. A Balaya Játszóház Jumping és Jumping Kids óráit Majercsík Bea tartotta. A Balayások kitettek magukért, hiszen elhozták a nap legnagyobb slágerét, a Waterball-t. Kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoztak a vízen járás közben. A FITTLEX stúdió vezetője, Flórán- Princz Alexandra Kangoo és Step aerobic órákat tartott. A Club Família képviseletében Csibra Tibi Cross Training órájával mutatkozott be. A Jumping Kertváros is remek órát tartott Bódiné Hellebrand Anita vezetésével.

A Révai Drogéria, az Aqua Úszó Akadémia, az AVON és Tupperware is bemutatkozott az érdeklődők számára és vendégeink megforgathatták a Térségi Szerencsekereket is. A hangulatfelelős pedig Jurásek Balázs volt.

Fotó, forrás: dorogiuszoda.hu