Kategóriák: DorogHírekSport

Tizenkettedik lett a Dorog

Június 3-án, vasárnap játszotta a Dorog az utolsó bajnoki mérkőzést a Vác ellen. Ezzel be is fejeződött a bajnokság. Várhatóan július 29-én kezdődik a következő szezon, viszont már Schindler Szabolcs és Tóth Csaba nékül.

Mindkét csapat egy-egy tizenegyest kapott a találkozón, a váciak Balajti Ádám révén értékesítették, a Dorog részéről viszont Fürjes Ádám hibázott, így a három pont a váciaké lett, akik tizedikként fejezték be a bajnokságot, míg a dorogiak két hellyel hátrébb, a tabella tizenkettedik helyét foglalták el.

VÁC FC–DOROGI FC 1–0 (1–0)

Mestermérleg
Nagy Tibor: – Nagyon nehéz csak a labdarúgásról beszélni, amikor a héten szertárosunk, Tóth Ferencné, egy csodálatos, pótolhatatlan asszony hagyott itt minket. Érte is futballoztunk, de már sokszor elmondtam, amit ez a csapat tavasszal véghezvitt, az egy csoda.
Schindler Szabolcs: – A Vác a tizenegyest értékesítette, mi pedig nem. Stabil csapatot alakítottunk ki Dorogon, sok sikert kívánok a klubnak a továbbiakban.

Schindler és Tóth nélkül kezdődik a következő szezon! A találkozó után Tóth Csaba szakmai igazgató a kemma.hu-nak elmondta: a következő szezonban már nem ő és Schindler Szabolcs irányítja a gárdát. Viszont azt, hogy kik lesznek a vezetők, még nem lehet tudni.

Pihenhetnek a játékosok is! A Labdarúgó NB II. 2018-2019-es első fordulója várhatóan 2018. július 29-én lesz. Addig pihenhetnek, illetve készülhetnek a dorogiak a következő szezonra. A versenynaptár itt érhető el>>

Feljutók és kiesők: Az MTK (bajnok) és a Kisvárda feljutott az NB I-be (helyettük az NB I-ből kiesett Balmazújváros és a Vasas SC érkezik). A Szolnoki MÁV FC, a Szeged 2011 és a Soproni VSE kiesett az NB II-es keretből (helyettük az NB III. három csoportjából feljutott Tiszakécske, Monori SE és Kaposvári Rákóczi FC érkezik a következő szezonban).

Tabella>>

Forrás: dorogimedence.hu, nemzetisport.hu, kemma.hu, dorogifc.hu

Megosztás