Kategóriák: DorogHírek

Újabb élménydús KosBor Estek Dorogon

A hagyományokhoz híven idén is az Otthon térre várják az igényes szórakozás kedvelőit. Június 8-9. között ugyanis ismét megrendezésre kerül a KosBor Estek, amelyen a jó hangulatról olyan előadók gondoskodnak többek között, mint Péterfy Bori és Freddie.

A szervező Dorog és Térsége Turizmus Egyesület elnökével, Szekér Zoltán osztotta meg velünk az idei tematikát.

A korábbi évek hagyományait folytatva ismét lesz kiemelt hangszerünk, idén az ütős hangszerek állnak majd a középpontban. A hangszerekkel már péntek délután elkezdünk ismerkedni, hiszen 17.30-kor már színpadra lép a Black Jack zenekar, akiket a Cha-Cha Budapest követ majd. Az első napon Péterfy Bori & Love Band ad majd élő nagykoncertet este, majd ismét lesz utcabál, ahol egészen éjféli a Cha-Cha Live Act alapozza meg a hangulatot latin partijával.

A szombati nap hasonlóan izgalmasan alakul, hiszen 17 órakor újra nyit a tér és a Primrose Paradise zenéje várja majd a borozni, kóstolgatni vágyókat. Őket a Taiko japán dobosok követik a pódiumon. Mivel minden évben szeretjük egy másik ország gasztronómiáját bemutatni, ezért őket majd egy japán chef fogja követni, aki igazi szusit fog készíteni és kóstoltatni a rendezvény közönségével. Az ízlelőbimbók kényeztetése után 19 órakor a Bohemian Acoustic lép fel, majd Freddie élő nagykoncerttel várjuk a látogatókat, akit DJ Nara követ majd.

Izgalmas lesz a tér berendezése, egészen megváltoztattuk a korábbi évekhez képest. Ennek az a célja, hogy a közönséget még közelebb hozzuk az előadókhoz és egy még barátságosabb térkialakítást valósítsunk meg. A parkot még jobban be szeretnénk vonni a fesztiválba, hiszen tavaly is nagy sikert arattak az itt elhelyezett pihenőpontok. Ezek számát idén tovább fogjuk bővíteni és további meglepetésekkel is fogunk szolgálni.

A borászatokban új színfolt jelenik majd meg, hiszen reményeink szerint be tudnak mutatkozni felvidéki pincészetek. Szerintünk egy nagyon izgalmas világot képviselnek az ő boraik és egy új színt vihetnek a KosBor palettájára. A Fesztivál Borát idén valódi felvidéki szakemberek fogják kiválasztani, ezzel egy picit nemzetközivé is válik majd a rendezvény.

Ismét színes étel-italkínálatot hoztunk össze. Meg lehet majd kóstolni a japán ízek mellett a lepényeket, a csavart krumplit és egyéb különlegességeket is.

Várunk tehát mindenkit szeretettel június 8-án 17 órától június 9-e éjfélig a dorogi Otthon térre, a KosBor Estekre.

Megosztás