Kategóriák: DorogHírek

Legyél Te is sztár egy valódi videoklipben!

Május 27-én igazi különlegességnek lehetnek részesei az érdeklődő táncoslábú gyerekek, hiszen az InterAktív Gyereknap részeként valódi klipforgatásra kerül sor az Otthon téren.

Vasárnap már reggel 9-től a Dorog és Térsége Turizmus Egyesület pultjánál lehet regisztrálni azoknak a gyerekeknek, fiataloknak, akik szeretnének részt venni ebben az izgalmas programban. Nem kell extra ruhát felvenni, elég csak egy laza öltözet, amiben kényelmesen lehet mozogni.

A forgatókönyv szerint egy sportkocsival megérkezik Haver a játszótérre, ahová valódi bulihangulatot varázsol a táncos barátaival együtt, felpezsdítve ezzel a tér életét. Ezután tovább indulnak Bendiért, hogy őt is hip-hopra csábítsák. A fiú épp dolgozik, így nehéz a döntés. Az, hogy mit választ végül, legyen meglepetés 🙂

A klipet valódi operatőrök fogják felvenni több kamerával és több helyszínen, képzett hangosítók kezelik a technikát és a Carmen Táncegyüttes profi koreográfusai, táncosai tanítják be a lépéseket. Az utómunkákat vágó készíti el és a YouTube videoklip előreláthatólag május 30-án már elérhető lesz.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A klipforgatáson résztvevőknek ki kell tölteni egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot, ami itt tölthető le.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!