Kategóriák: EsztergomHírek

Sportágak bemutatkozója Esztergomban

Május 27-én, vasárnap, 10 és 17 óra között mindenkit szeretettel vár az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány a “Védőháló az esztergomi családokért” projekt részeként megvalósuló ingyenes programokra a Gyermeknap keretében Esztergomi Rugby Club Hotelben (Nagy Duna sétány 1.).

Egész napos programelemek között megtalálható lesz a 7próbajátékos családi vetélkedő, az óvodásoknak kismotoros, nagyobbaknak kerékpáros ügyességi feladatok, felfújható akadálypálya, délután henna- és kerámiafestés.

14 órától a sportágbemutató várja az érdeklődőket, ahol helyben elérhető mozgásformákkal, ismerkedhetnek a mozogni vágyók. Edzésekről (időpont, helyszín) szóló tájékoztatással, látványos bemutatókkal, próbákkal érkeznek a vívás, az evezés, a kosárlabda, a kézilabda, az íjászat, a tánc és a harcművészetek (aikido) képviselői. A színpadon, színpad előtt a Ciklon TSE és a Carmen Táncegyesület táncbemutatója, a Tada Ima Dojo Aikido és a vívók bemutatója színesítik a programot, emellett megismerkedhetnek a Kangooval, a Jumping és gyerek jumpinggal.

Látogasson el az EOSA honlapra, vagy kövesse Védőháló az esztergomi családokért programjainkat a nyár folyamán is a Facebookon, hogy ne maradjon le a rendezvényekről.