Kategóriák: Hírek

Minden irányból véd – minden irányból szép

Az új Volkswagen Polo figyel Önre – még elődjénél is több biztonsági segédrendszerével mindent szemmel tart, ami környezetében zajlik.

Leginkább azonban ő maga vonzza a tekinteteket, amiről mélyen húzódó övvonala, dinamikus részletei és új fényszórók jellemezte, teljes egészében új fejlesztésű formavilága gondoskodik – minden egyes úton.

Felszereltség és dizájn: az új Polo – megbízható, biztonságos és sportos. Letisztult formai nyelvezetével és elegáns vonalvezetésével a forma és a funkció tökéletes harmóniáját kínálja, miközben kényelmes, biztonságos és korszerű megoldásokkal bizonyul meggyőzőnek.

Infotainment: legyen éppen szó telefonálásról és aktuális közlekedési információkról, vagy ha épp a navigációs rendszer segítségével kívánja elérni úti célját – a Polo lehetőségek sokaságával szolgál korszerű technikái kényelmes és egyszerű kezelésére.

Vezetői segédrendszerek: a Polo intelligens vezetői segédrendszerei nagyban hozzájárulnak a színvonalas kényelemhez, illetve hatékonyan segíthetik Önt a kritikus helyzetek kezelésében vagy akár megelőzésében is.

Kényelem: Ön is elámul majd, milyen kellemes az autózás az új Polo volánja mögött. Komfortos felszereltségének köszönhetően Ön a hosszú utak során is kényelmesen, a hátát kímélve foglalhat helyet, a kívánt klímát pedig az extrafelszerelésként rendelhető Climatronic légkondicionáló berendezés révén egyénileg szabályozhatja.

Technológia: a Polo korszerű motortechnikája takarékosságával, illetve bőséges vonóerejével és teljesítményével tűnik ki. Pontosan a megfelelő erőforrások, ha Ön szívesen és sokat autózik, ám emellett az üzemanyag-fogyasztást is optimális határok között kívánja tartani.

Egyéni kialakítási lehetőségek: alakítsa ki személyes dizájnját a különböző felszereltségi csomagok segítségével és konfigurálja Polo modelljét kívánságai szerint! Egyéni karakterében a legapróbb részletek is meghatározók, igazán stílusos útitársává avatva autóját.

Az árából engedtek, az extrákból nem! Az új Polo City magas felszereltséggel, Porsche Bank finanszírozással (THM: 4,99%) megvásárolható már 3.499.000 Ft-tól az esztergomi Styevola és Fia autókereskedésben a Táti út 28. szám alatt!

Részletes információ, vásárlás>>

Megosztás