Kategóriák: DorogHírekSport

Schindler kivezeti a csapatot a másodosztályból

A Labdarúgó NB II. 32. fordulójában a ZTE FC vendége a Dorogi FC volt. Sajnos a találkozón a zalaegerszegieknek sikerült nyerniük, Dorog pedig folytatta tovább a kiesés felé vezető útját.

ZTE FCDOROG  2–1 (1–0)

Zalaegerszeg, 2130 néző. Vezette: Németh Ádám (Pápai Zoltán, Legeza László)
ZTE: Kovács Z. – Polényi, Króner, Devecseri, Lencsés (Horváth K., 76.) – Nagy T., Hudák – Babati (Patvaros, 85.), Vernes (Fodor Á., 85.), Bedi, Ekker. Vezetőedző: Artner Tamás
DOROG: Vajda – Szalai, Csató, Bora, Németh Á. (Kovács D., a szünetben) – Faragó, Nagyházi – Tomás, Szellák (Simon A., 75.), Szedlár (Sitku, 61.) – Városi. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Króner (1–0) az 5., Vernes (2–0) a 49., Bora (2–1) a 79. percben

MESTERMÉRLEG
Artner Tamás: – Nagy nyomás alatt futballoztunk, az ellenfél tizenhatosáig nem is volt problémánk. Voltak olyan időszakok, amikor jól teljesítettünk, a végén viszont ismét gondjaink akadtak. Sikerült rendezni a sorokat, miután átálltunk a három belső védős játékra. A sikerhez sokat hozzá tett lelkes szurkolóink buzdítása.
Schindler Szabolcs: – Nagyon rosszul kezdtünk, sokat hibáztunk. Kapkodtunk, gólt kaptunk, aztán a hatodik meccsen a hatodik büntetőket is megkaptuk… A második félidőben volt egy jó tizenöt percünk. Sajnos, itt meg egy méterről sem tudtunk a kapuba találni.

Forrás: dorogimedence.hu/nemzetisport.hu