Kategóriák: DorogHírekSport

Sitku Illésnek köszönheti a Dorog a döntetlent

Április 25-én, szerdán rendezték meg a Labdarúgó NB II. elmaradt 25. fordulójának pótlását Dorogon a Buzánszky Jenő Stadionban, ahol a Dorogi FC vendége a Soroksár SC volt.

A veterán Sitku Illésnek köszönheti a Dorog, hogy pontot mentett a Soroksár ellen a hajrában – a csereként beálló 40 éves támadó a Steer Bencéről kipattanó labdát továbbította a hálóba a 90. percben. Dorog jelenleg a 15. helyen áll 36 ponttal, viszont előtte Kazincbarcikának is 36 pontja van és mögötte Mosonmagyaróvárnak is, így még mindig fenyegető lehet a kiesőzónába kerülés.

DOROGI FC–SOROKSÁR SC 2–2 (1–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Máyer Gábor, Mohos Milán)
DOROG
: Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt, Nagyházi – Faragó T., Mészáros Á. (Városi, a szünetben), Szedlár (Simon A., 68.) – Vígh Á. (Sitku, 62.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
SOROKSÁR
: Steer – Fülöp N., Dvorschák (Gyepes, 22.), Valencsik, Silye – Huszák, Gyömbér – Gárdos (Albert Á., 69.), Tamási Zs., Lakatos I. – Popov (Kundrák N., 80.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző
: Faragó T. (1–0) a 21., Gyömbér (11-esből, 1–1) a 26., Gyömbér (11-esből, 1–2) a 67., Sitku (2–2) a 90. percben

MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Meg sem közelítettük vasárnapi játékunkat, mert Mészáros Áron sérülés miatt a szünetben kiesett a csapatból. A többi játékosomból hiányzott a frissesség, ami döntő volt.
Lipcsei Péter
: – Már zsebben érezhettük a három pontot, de bosszantó, hogy az utolsó percben kapott góllal pontokat veszítettünk. A hasonló mérkőzéseket meg kellene nyernünk, hogy felzárkózzunk az élmezőnyhöz.

Forrás: dorogimedence.hu/nemzetisport.hu
Fotó: egy korábbi Dorog-Soroksár mérkőzés