Az első Study Tour térségünkben

Április 20-án, pénteken indult útjára a Study Tour program, amellyel a térségben található nagyobb vállalatok és önkormányzatok HR-vezetői ismerkedhettek meg a környékbeli szolgáltatókkal.

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület, mint szervező kezdeményezésének lényege az volt, hogy közelebb hozzák a szolgáltatókat azokkal a potenciális partnerekkel, akikkel akár szorosabb együttműködés is létrejöhet a későbbiekben.  A jelentkezési idő lezárultával 15 fő jelezte, hogy részt kíván venni az eseményen. Ők nagyobb cégek vezetői, turisztikai szakemberek és önkormányzatok vezetői voltak.

A túra során négy település: Dorog, Kesztölc, Piliscsév és Csolnok szolgáltatóival, programlehetőségeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A túra során a következő helyszínekre látogathattak el a résztvevők: Dorog (Apartmanház, Konferenciaterem, Nipl Stefánia Uszoda, Teniszpálya, Pizza Casa Luigi), Kesztölc (Pilisi Levendula, Kostel Étterem és Panzió, Szivek Pince), Piliscsév (Kelemen Majorság, Apis Farm, Polgármesteri Hivatal, Piliscsévi Pincefalu Egyesület), Csolnok (Pollushof Panzió).

Fotók, forrás: dorogestersege.com

Megosztás