Káresetek estéje volt tegnap

Kétszer is kellett vonulniuk az esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltóknak hétfőn este. Először a 117-es számú főúthoz siettek, ahol hármas karambol történt, utána pedig Esztergomban oltottak el egy lángló favázas tárolót.

Kesztölc térségéhez közeli 117-es számú főúthoz kértek segítséget, ahol két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze, és az út menti árokba csúsztak. A baleset következtében három fő könnyű sérülést szenvedett. A kiérkező egységek a felderítést követően áramtalanították a járműveket, biztosították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Később az esztergomi Szent János-kúti úthoz kaptak riasztást az esztergomi és nyergesújfalui tűzoltók. A tűzeset helyszínén egy 20 m2 favázas tároló égett.  A tárolóban kertészeti kisgépek és egyéb eszközök voltak. Mivel az épület nagy távolságra volt a közúttól, a kiérkező tűzoltóknak a vízzel oltáshoz hosszúvezetéket kellett kiépíteniük a gépjárműfecskendőtől. Ezt követően az oltást sikerült két vízsugárral elvégezniük. Személyi sérülés nem történt, azonban az anyagi kár jelentős.

Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu
Fotók: Esztergom HTP