Kategóriák: DorogHírekSport

Az éllovas elbízta magát, gól nélkül maradt a Dorog elleni mérkőzésen

Hiába vette Deutsch csapata félvállról a meccset, Dorog kicsit össze szedte magát és megmutatta, hogy az MTK-val is elbír.

Nagyon gyenge játék volt, amit az MTK mutatott, kiderült, hogy nekik pont a másodosztályban a helyük, semmi keresnivalójuk az elsőosztályban.

Az elejétől kezdve a „szakkomentátor” Dorog ellen próbált beszélni, meg sem említette, hogy egymást követő két évben szép teljesítményt értek el a Magyar Kupában is, csak Buzánszkyról, meg Grosicsról tudott mesélni. Mindemelett a bíró is Dorog ellen fújt és csak úgy szórta a sárga lapokat, mikor egy MTK-s sportoló gondolt egyet és elesett. De mindezek ellenére gól nélkül maradt a mérkőzés és Dorog egy ponttal távozhatott a Hidegkuti betondzsungelből.

A nemzeti sport edzőkkel készített mestermérlege:
Feczkó Tamás: – Lassan és gyengén játszottunk a mai mérkőzésen, emiatt nehezen tudtunk helyzeteket kialakítani. A vendégcsapat hősiesen védekezett, és rászolgált az egy pontra.
Schindler Szabolcs: – Büszke vagyok a csapatomra, hiszen ismét bebizonyítottuk a jó erőkből álló MTK ellen, hogy a jelenlegi pozíciónknál előrébb kellene tartanunk. Remélem, ezután a mérkőzés után jelentősen javult majd a jövőképünk. Megérdemeltük a döntetlent.

NB II. 28. forduló, 2018. április 1.
MTKDOROG 0–0

Fotó: mtkbudapest.hu

Megosztás