Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Bíróságon kell felelnie a pénztárcatolvajnak

Mint korábban írtuk egy dorogi áruházban egy férfi a kasszapulton felejtett pénztárcát ellopta, viszont a kamerák lebuktatták. A dorogi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal befejezték a nyomozást az 50 éves helyi lakossal szemben.

A rendőrségre 2018. március 7-én 14 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés, hogy az egyik dorogi áruházban egy férfi pénztárcáját ellopták. A rendőrök rövid időn belül megjelentek a helyszínen és a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőt. Ezt követően az áruház parkolóját ellenőrizték, ahol 14 óra 21 perckor elfogták L. Csabát, akit elszámoltattak.

A tettes beismerte, hogy ő lopta el az előtte álló férfi tárcáját, amit a kasszapulton felejtett. Őt a rendőrök elfogták és a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az eltulajdonított készpénzt tőle lefoglalták és a sértett részére visszaadták. A Dorogi Rendőrkapitányságon a nyomozást a napokban befejezték és az ügyben keletkezet iratanyagot bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Forrás: police.hu
Fotó: illusztráció

Megosztás