Kategóriák: DorogHírekSport

Országfutás és Gete Trail 2018

Idén márciusban sem maradhat el az egyik legtöbb embert megmozgató sportrendezvény, az Oszágfutás. A gyerekek számára 1,3 km, 3 km és 6 km a táv, de a merészebbek részt vehetnek a Dorogi Futókör Sportegyesület által szervezett Gete Trail 2018 elnevezésű terepfutóversenyen is, ahol 10 km-t kell teljesíteni.

A VII. Országfutást és a Gete-Trail 2018 terepfutóversenyt március 17-én, szombaton rendezik meg, amelyeknek a kiindulási helyszíne a dorogi Agora lesz.

A dorogi óvodások és iskolások számára külön versenyt hirdetnek. A győztes csoportok és osztályok azok lesznek, akik a legtöbb kilométert gyűjtötték össze (akár szülői, testvéri, baráti, nagyszülői segítséggel együtt). Nyeremények óvodás csoportok számára: Elevenpark belépő. Iskolai osztályok számára: Cyberjump, AquaWorld, Visegrád Bobpálya.

A 10 km-es útvonallal és 311 méteres szintkülönbséggel ellátott Gete Trail 2018 már egy igazi kihívás, ami szintén a dorogi Agorából indul, az Országos Kéktúra vonalán halad egészen a Gete-hegy tetejéig, ahonnan egy rövid frissítés után térhetünk vissza a kiindulási ponthoz.

Az Országfutáson való részvétel ingyenes, a Gete Trail 2018 terepfutóverseny pedig nevezési díjhoz kötött.

Bővebb információ, nevezés>>

Fotó: dorogisport.hu