Kategóriák: DorogHírekSport

Távozik a korábbi csapatkapitány, de új igazolás is érkezik

Távozik a klubtól a Dorogi FC egyik volt meghatározó játékosa, volt csapatkapitánya Hauser Dániel, új játékosként pedig Városi Viktor érkezik Dorogra.

Hauser Dániel 2011 óta erősítette a csapatot elsősorban belső középpályásként. Összességében sikeres időszak van mögötte, hiszen NBIII-ban arany, ezüst és bronz érmet is nyert a dorogi együttessel és komoly szerepet játszott az NBII-be való feljutásban is. A tavaszi szezontól labdarúgó pályafutását az NBIII-as Iváncsa csapatánál folytatja.

A Dorogi FC szakmai stábja az átigazolási időszak vége felé közeledve is keresi még azokat a játékosokat, akik a tavaszi szezonban értékes tagjai lehetnek a csapatnak. Így került képbe Városi Viktor is, akit sikerült leigazolni. A pécsi születésű és a helyi klubban nevelkedő, 24 éves támadó középpályás NBI-es rutinnal is rendelkezik, így remek igazolásnak ígérkezik. 19 éves koráig a pécsi csapatnál játszott, majd Kozármislenyen és a Szombathelyi Haladásnál is focizott. Az elmúlt két évben pedig Zalaegerszegen illetve újra a kozármislenyi együttesnél kergette a labdát. Dorogra való igazolásával, bízik benne, hogy kap elég játéklehetőséget és megmutathatja tudását.

Forrás: dorogifc.hu
Fotó: dorogifc.hu (Városi Viktor és Terjék Lajos sportigazgató)

Megosztás