Kategóriák: DorogHírek

Zenészektől volt hangos a dorogi művelődési ház

Február 10-én, szombaton, a G.C.S.B. Zenész Egyesület szervezésében második alkalommal került megrendezésre a ZENÉSZbál Dorogon.

Az eseményt Lattmann Béla nyitotta meg, majd ezt követően a budapesti Seventeen Big Band koncertje következett, latin és swing számokkal. A koncert alatt a  piliscsabai Sasszé Tánccsoport táncosai emelték a látványt.

Később a vendégek a Lattmann Béla – Schreck Ferenc Jazz Kvártet koncertjére fogyaszthatták el svédasztalos vacsorájukat. A koncert után a szervező Great Company Show Band adott 2,5 órás koncertet, közben pedig Magyarország első számú Elvis Presley imitátora is csatlakozott hozzájuk. A hajnali háromig tartó bált, a The Rugó zenekar zárta, két órás, pörgős koncertjével.

Az idei bál is igazolta a rendezők törekvéseit, hogy igen is igény van az igényes élő zenére. Az idei évre még tervbe van véve egy nagyszabású élőzenei rendezvény, amiről hamarosan több információ is napvilágot fog látni.

Az egyesület ezúton is kéri mindazok segítségét, akik támogatni szeretnék az élőzenét és ilyen rendezvények szervezését. Támogatásukat megtehetik a G.C.S.B. Zenész Egyesület Raiffeisen Banknál vezetett számlaszámra: 12025000-01625298-00100006.

Fotók: Neves Ildikó (FotoN)

Megosztás