Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Késsel fenyegette nagybátyját a dorogi férfi

Az Esztergomi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal a 20 éves férfival szemben, aki a rokonát zaklatta.

A férfi a nagymamájával és a nagybátyjával Dorogon lakott. A férfi és a rokonai között 2017. november 19. napján, délelőtt vita alakult ki, mivel a férfi rendszeresen pénzt kért a nagymamájától. A férfi a veszekedés után távozott a házból, majd néhány óra elteltével visszatért, és lefeküdt aludni.

A férfi késő este 5 db nyugtatót vett be, amire bort ivott, ezért éjfél körül megint vitatkozni kezdett a nagymamájával. A vitára felébredt a nagybátyja, aki közölte vele, hogy nem lakhat tovább náluk. Erre a férfi megfogott egy kést, elindult a nagybátyja felé, közben életveszélyesen megfenyegette. A sértett besietett a szobájába, de a férfi utána ment, és a késsel továbbra is fenyegette.

A sértett kimenekült az udvarra azért, hogy értesítse a rendőrséget, közben a bejárati ajtót becsukta, és kívülről tartotta, hogy a férfi ne tudjon kimenni. A férfi ekkor dühében a kést több alkalommal belevágta a bejárati ajtóba.

A férfi már többször volt büntetve, ezért a járási ügyészség vele szemben fogházbüntetés kiszabását indítványozta.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó