Kategóriák: Hírek

Figyelemfelhívó táblákat helyeztek ki Bajnán

A Dorogi Rendőrkapitányság a közúti balesetek csökkentése érdekében február 5-én, hétfőn, 4 db figyelemfelhívó táblát avatott fel az 1119-es úton.

A Dorogi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága múlt év tavaszán feladatként tűzte ki azt a célt, hogy az illetékességi területükön csökkentsék a közúti közlekedési balesetek számát. A korábbi évek felmérései alapján, a Bajnán is keresztülhaladó 1119-es úton történt a legtöbb baleset az illetékességi területen. A bizottság tagjai abban állapodtak meg, hogy figyelemfelhívó táblákat helyeznek el az érintett útszakaszon.

A rendőrkapitányság 2017. júniusában egy dorogi motorkerékpárokkal foglalkozó üzlet segítségét kérte abban, hogy a motoros társadalommal közösen készítsék el a táblák terveit, amelyek végül meg is valósultak. Az elkészült négy darab táblát 2018. február 5-én Cserődi Péter rendőr főhadnagy és Málnás Zsolt rendőr alezredes osztályvezető adta át. A Dorogi Rendőrkapitányságon a jövőben további táblák elkészítését is kezdeményezik.

Fotók, forrás: police.hu