Kategóriák: DorogHírek

Zenészektől lesz hangos a művelődési ház

Az idén tavasszal megrendezett nagysikerű ZENÉSZbált 2018 februárjában második alkalommal rendezik meg. A több mint negyven előadó között olyan neves zenészek is fellépnek az eseményen, mint Lattmann Béla és Schreck Ferenc.

Nébel Józsefet, a ZENÉSZbál szervezőjét kérdeztük, hogy mire számíthatunk a jövő évi koncerten.

A 2017-es ZENÉSZbál, hihetetlen sikereket hozott – mondta Nébel József. A teltház, a vendégek, a zenészek visszajelzései akkora muníciót adtak, hogy 2018-ban is megrendezésre kerül a bál. A 2017-es, és így a 2018-as bál sem profitorientált szervezés. Célunk a bállal, hogy a résztvevőket egy igen magas színvonalú, minőségi élőzenével szórakoztassuk, ahol érezni lehet, hogy egy bossa novara, egy rock and rollra, vagy akár egy funkyra mennyire más úgy táncolni, hogy a hangfalak mögött több, mint 40 zenész játéka szolgáltatja a zenét. És ez az, amire nagyon büszkék vagyunk, ebből a szempontból is egyedülálló ez a bál – tette hozzá.

Miben lesz másabb a 2018-as bál?

A lényegén nem változtattunk, de viszont nagyon odafigyeltünk a részletekre, így több fénytechnika lesz, nagyobb színpad, és természetesen nagyobb tánctér. Sajnos a terem adottságai miatt ez miatt kevesebb vendéget tudunk fogadni – a tavalyi 250 fő helyett -, most csak 220-230 főre tervezünk, éppen azért, hogy aki ott lesz, felhőtlenül tudjon szórakozni.

Milyen együttesek érkeznek Dorogra?

Lesznek visszatérő és új zenekarok is. Nagy öröm számunkra, hogy sikerült a szervezés a budapesti Seventeen Big Band zenekarral, akik a latin, rumba, bossa nova tánczenékkel fogják szórakoztatni a közönséget. A zenekar idén ismételten elnyerte a Nemzetközi Big Band Találkozó és Fesztivál „A” kategóriában a kiemelt arany minősítést.

Városunk két kiemelkedő zenei ikonja Lattmann Béla és Schreck Ferenc ismét fellép a jazz kvártettel, ahol vendégként Urbán Orsi fog énekelni.

A vendéglátó zenekar a Great Company Show Band ad egy 2 órás koncertet, ahol az ország első számú Elvis Presley imitátora – egy baráti együttműködés alapján – igazán kuriózumnak mondható Elvis Presley Show koncertet ad.

És, hogy a felpörgött hangulat biztosítva legyen, a bál végéig a Rugó zenekar fogja szolgáltatni a zenét.

Az előadókról hol találunk bemutatkozó anyagot, illetve referenciát?

Folyamatosan teszünk közzé információkat a bálról, illetve osztunk meg videó felvételeket a fellépő zenekarokról. Több helyen is lehet informálódni, az egyik a Great Company Show Band Facebook oldala, a másik a weboldala, illetve a harmadik a Facebook esemény oldala.

Az egész estén át tartó szórakozás mellett étkezésre is lesz lehetőség?

Így van. ugyan úgy svédasztalos vacsorával várjuk kedves vendégeinket, mint a 2017-es évben. Fontosnak tartjuk, hogy változatos, finom és mennyiségben is elegendő étel kerüljön az asztalokra, hisz majd olyan fontos a gasztronómia, mint a zene.

Jól hangzik, a jegyeket hol vásárolhatjuk meg?

Jegyek 7.500 Ft-s áron megvásárolhatók, – mely tartalmazza a vacsorát – a Dorogi József Attila Művelődési házban, illetve Dorogon a Sport büfében, továbbá bővebb információt a 06-30-684-6501-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők. A 2017-es év tapasztalata alapján érdemes már jó előre megvenni a jegyeket.

Köszönjük a válaszokat, reméljük jövőre is telt házas lesz a rendezvény!

Megosztás