Kategóriák: EsztergomHírek

Esztergomba is ellátogat Péterfy Bori

November eleje óta megállás nélkül robog a Péterfy Bori & Love Band turnébusza szerte az országban, rendre teltház előtt játszva a hazai klubok színpadain.

A turné keretében december 8-án, pénteken 21 órakor az esztergomi Sportalsóba is ellátogatnak, hogy az itteni rajongóknak is bemutassák legújabb lemezüket a Bori-X-et, és hogy közösen ünnepeljék meg az eddigi 10 évet.

Új lemezükkel, a Bori X-szel pályájuk eddigi legelektronikusabb lemezét jelentették meg, melyet a darkdiszkó kifejezés ír le a legjobban. A slágeres és vidám dalokkal tömött albumot több érdekességgel is körítették: Magyarországon elsőként készítettek telefonos applikációt a BIG FISH fejlesztő csapattal együttműködve, mely szintén a Bori X címet kapta. A játék lényege, hogy a játkos egy szuperhős Bori figurával akadályokat kerüljön ki és győzzön le, minden egyes pálya után egy-egy újabb dalt “nyerve meg” a lemezről.

Vadonatúj klipet is bemutattak az elmúlt hetekben, melyet a legnagyobb nyári kánikulában forgattak a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jainak mintájára, fülledt hangulatban bemutatva egy fiatal szerelmespár mindennapjait.

A fáradhatatlan zenekar emellett az album minden összes többi dalára is tervezett egy-egy szöveges videót, így a Youtube-csatornájukon nemcsak audio, de vizuális formában is élvezhetik az új zenéket a hallgatók.

A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg pedig Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

Facebook esemény>>