Kategóriák: DorogHírek

Elkezdődik a birkózó csarnok kivitelezése

Dorog Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a legutóbbi ülésén lezárta az Iskola u. 1. szám alatti (dorogi 725/7 hrsz.) ingatlan birkózó csarnok-fejlesztésre szóló közbeszerzési eljárást.

A testület által elfogadott ajánlat szerint, a jelen szerződés esetében a kivitelezőnek (Varga Fuvarozási és Építőipari Kft.) 2018. augusztus 15-éig be kell fejeznie a munkálatokat, illetve idén december közepéig 10 %-os kivitelezési készültséget kell elérnie. A csarnok 298.920.565 Ft + áfa összegből kerül megépítésre.

A vállalkozó a beépített anyagokért, az építési-szerelési munkák hibátlan elvégzéséért jótállást vállal. A jótállási idő mértéke az eredményes műszaki átadás-átvételi eljárás lefolytatásától számított 24 hónap.

A közbeszerzési eljárásban leírtak szerint a csarnoknak a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:
Meglévő sportcsarnokhoz kapcsolódóan tűzszakasz határképzéssel kialakított új birkózó csarnok épület, mely 23,00 m x 30,905 m befoglaló méretű, részben kétszintes kialakítású, valamint lapostetős kivitel. Az épület földszinti részén található a bejárat szélfogóval, a szociális blokköltözőkkel, fürdőkkel, a kűzdőtér, tároló helyiség és az emelet megközelítését szolgál 4 lépcsőház. Az emelet irodával, különnemű illemhellyel és teakonyhával, valamint az öltözők és a tárolóhelység feletti részen tartalék területtel rendelkezik. Lelátó nem kerül kialakításra. A csarnok földszintjének hasznos alapterülete 627,48 m2, az emeleti rész hasznos alapterülete 299,33 m2, összesen 926,81 m2. A telek az Iskola utcából szilárd burkolatú, pormentes úton megközelíthető.

A projekttel kapcsolatos részletes előterjesztést itt tekinthetjük meg>>

A közbeszerzési eljárás eredménye>>

 

Megosztás