Kategóriák: HírekKék hírek

Megütötte és leköpte a vonat jegykezelőjét

Érvényes menetjegy nélkül utazott az a budapesti férfi, aki megütötte az egyik Esztergom-Budapest vasútvonalon menetrend szerint közlekedő vonat női jegykezelőjét. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás adatai szerint D. Gábor 2017. november 21-én 9 óra 20 perckor a Budapest-Esztergom között közlekedő vonaton menetjegy nélkül utazott, emiatt szóváltásba keveredett a jegyvizsgálóval, amelynek során a nőt leköpte és arcon ütötte. Ezt követően a 28 éves férfi a solymári vasútállomáson a vonatról leszállt. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a budapesti lakost az állomáson elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök megállapították, hogy a budapesti lakos ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen folytatott nyomozást 2017. november 22-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Fotó, forrás: police.hu

Megosztás