Kategóriák: DorogHírek

Ajándékozz élményt!

Közeledik a karácsony, titokban már mindenki elkezdett nézelődni, mivel is lephetné meg idén szeretteit vagy akár saját magát.

Azoknak, akik szeretnének kitörni a sál-sapka-zokni-könyv ajándékötletekből és valami igazán izgalmas és új dolgot tenni a fa alá, a Nipl Stefánia Uszoda és a Dorog és Térsége Turizmus Egyesület egyedülálló élménycsomagot állított össze.

Tették mindezt azért, mert tudják, mai rohanó világunkban az együtt töltött idő a legértékesebb mindenki számára. Így a programcsomagokat azoknak ajánlják, akik tartalmas, minőségi időt kívánnak eltölteni szeretteikkel és egy életre szóló élményt
szeretnének szerezni nekik.

Az Ajándékozz élményt! sorozat lényege, hogy uszodai szolgálatatások mellett kedvezményes áron lehet kipróbálni különböző aktív mozgásformákat. A vállalkozó szelleműek megismerkedhetnek a kajakozás, a búvárkodás, a lovaglás és a siklóernyőzés alapjaival és egy kellemes délutánt tölthetnek el szeretteik körében. A foglalkozásokat fél évig lehet igénybe venni és teljesen kezdők is belevághatnak. Aki tehát idén valami különlegeset szeretne ajándékozni, böngéssze át az ajánlatukat.

Megosztás