Kategóriák: DorogHírekSport

Dorogi sporthírek

A dorogiak a hétvégén kiválóan teljesítettek a birkózás, a futás, az úszás, a kézilabda és a labdarúgás területén. Gratulálunk a sportolóknak!

Birkózás

November 11-én, szombaton, Dorogon került megrendezésre a diák II. korosztálynak az országos bajnokság. A versenyen 192 versenyző mérlegelt, ebből több mint 10-en Dorogról. Mindemellett megrendezésre került Budapesten a junior szabadfogású országos bajnokság is. A Dorogi Nehézatlétikai Club egy fővel képviselte magát a 84 kg-os súlycsoportban, ahol Kismóni Móric a bronzérmet szerezte meg.

Futás

A Dorogi Futókör tagjai hagyományteremtő szándékkal szombaton Márton-napi libakergető futást szerveztek. A kicsiknek egy kört kellett teljesíteni a stadionban, a nagyobbakkal pedig a LógaTó körül tettek meg egy kört a Futókör tagjai. Mindenki, aki teljesítette a távokat, meleg teát és libazsíros kenyeret kapott lilahagymával. A legügyesebbek libás muffint is kóstolhattak.

Úszás

November 11-én, szombaton a dorogi Új-Hullám SE úszói részt vettek a tatabányai Márton-napi Kupán. A versenyzők összesen 4 ezüst- és 4 bronzéremmel tértek haza. Gratulálunk a sportolóknak!

Kézilabda

Az NB II-es bajnokság nyolcadik fordulójában hosszú útra indultak a dorogi kézisek szombaton, méghozzá Füzesabonyba. Mind a felnőtt, mind az ifjúsági csapat remekelt a pályán.

Felnőtt csapat: Juhás’99 Füzesabonyi SC – Dorogi ESE 20-28
Ifjúsági csapat: Juhász’99 Füzesabony – Dorogi ESE 16-20

Labdarúgás

A Labdarúgó NB II. 17. fordulójában, november 12-én, vasárnap a Dorogi FC vendége a Ceglédi VSE volt a Buzánszky Jenő Stadionban.

Dorogi FC – Ceglédi VSE 0-0

Gratulálunk minden sportolónak! A részletes eredmények a dorogisport.hu oldalon érhetők el!

Fotó, forrás: dorogimedence.hu