Kategóriák: DorogHírek

Szociális Munka Napja

A Szociális Munka Napja alkalmából városi ünnepséget rendezett Dorog Város Önkormányzata a művelődési házban, hogy megünnepeljék azokat az embereket, akik hivatásként a szociális munka, a segítés és a gondozás, ápolás különféle szakterületein végzik mindennap áldozatos munkájukat – tájékoztat a település a honlapján.

Ünnepi köszöntőt mondott dr. Tittmann János polgármester, majd átadta a Képviselő-testület által alapított Az Év Szociális Dolgozója kitüntetést, amelyet 2017-ben Pohnerné Orosz Hajnalka érdemelt ki. A Dr. Mosonyi Albert Gondozási Központ Idősek Otthonában ápoló-gondozóként végzi áldozatos munkáját minden nap, mellette többletfeladatként a vezető ápolói feladatokat is ellátja.

Szabó-Berghauer Zoltán író szerkesztő bemutatta – a Dr. Mosonyi Albert Gondozási Központ 20. évfordulójára elkészült – Otthon az Otthon téren című könyvet. Az ünnepség zárásaként dr. Tittmann János polgármester Elismerő Emléklapot adott át Tóthné Szakács Ildikónak, a jubiláló intézmény vezetőjének munkájuk elismeréseként.

Fotó, forrás: dorog.hu