Márton-napi programok

Térségünkben több helyen számíthatunk Márton-napi programokra. Dorogon futással, Bajnán és Piliscséven óvodai felvonulással, Tokodon pedig vidám műsorral várják az érdeklődőket.

November 10-én, pénteken a Piliscsévi Aranykapu Óvoda szeretettel várja a falu apraja-nagyját Márton-napi Lámpás Felvonulásra. Gyülekező 16.30-kor az óvoda udvarán (Jubileum téren). A felvonulás a Művelődési Házig tart.

November 11-én, szombaton a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban Márton-napi Libakergető futást szervez a Dorogi Futókör. A jó hangulatú, családias futásra várnak minden érdeklődőt a klub tagjai. A kicsiknek egy kört kell teljesíteniük a pályán, cserébe libás matricát kapnak. A nagyobbakat egy laza, kötetlen futásra invitálják a kesztölci erdőben. A tempó lassú, beszélgetős-nézelődős. Minden teljesítőt vendégül látnak egy kis zsíroskenyér-lila hagyma-meleg tea ünnepi lakomára! A rendezvény ingyenes! Facebook esemény>>

November 12-én, vasárnap, hagyományos Márton napra várják a bajnai óvodás gyermeket, szüleiket és minden kedves érdeklődőt! A gyülekező a Bajnai Óvoda udvarán lesz 16.30-kor, majd sötétedéskor, az előre elkészített kis lámpásokkal, felvonulás indul a templom megkerülésével vissza az óvodába, ahol forró tea és libazsíros kenyér várják résztvevőket!

November 13-án, hétfőn, Tokod Nagyközség Önkormányzata, a Gazdakör és a Faluközösségi Egyesület Márton-napi Vidám Estre hívja Tokod község lakóit. A rendezvény 17 órakor kezdődik a Lukácsi Máté Művelődési Házban. A szórakozni vágyókat vidám műsorral, libazsíros kenyérrel és újborral várják!

Megosztás