Kategóriák: DorogEsztergomHírek

Őszi TDM konferencia Esztergomban

2017. november 30-a és december 1-je között 18. alkalommal kerül megrendezésre az Országos TDM konferencia, aminek idén ősszel Esztergom fog otthont adni.

A rendezvény fókuszában a TDM szervezeti rendszer jövője, valamint a szervezetek működésének az NTS 2030-hoz való illeszkedésének lehetősége áll majd.

A találkozót az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület és a TDM Szövetség szervezi, ahol az első napi tematika érinti a turisztikai intézményrendszer aktuális kérdéseit, a TDM szervezetek átfogó értékelésének eredményeit, valamint a tervezett minőségmenedzsment rendszer bevezetését is. A konferencia második napján az online marketing eszköztárának használatával ismerkedhetnek meg a résztvevők, különös tekintettel a desztinációs marketing szempontjából fontos újdonságokra.

A Dorogi TDM (Dorog és Térsége Turizmus Egyesület) is részt vesz a nívós eseményen, ahol bemutathatjuk térségünk turisztikáját. Amint a dorogiak kidolgozzák, hogy mivel készülnek a rendezvényre, hírportálunkon publikáljuk!

A konferencia részletes programja várhatóan november közepétől lesz elérhető a Magyar TDM Szövetség honlapján.

Források: Dorogi TDM, turizmus.com, tdmszovetseg.eu

Megosztás